Päämiehet

Autronica Fire & Security AS, Norja
Autronican palohälytysjärjestelmien edustus laivateollisuuteen ja eri merenkulun kohteissa on Autrosafe Oy:llä. Autronican hälytysjärjestelmiin kuuluvat mm. palo-, kone- ja kaasuhälytykset.  Autrosafe toimittaa myös tarvittaessa järjestelmien huollot, suunnittelutyön ja käyttöönotot.

Autronica maapuolen edustuksesta ja huolloista vastaava maahantuoja on Caverion Oyj, puh. 010 4071.

Kongsberg Maritime AS, Norja
Kongsberg valmistaa antureita ja erilaisia automaatiojärjestelmiä joita käytetään laajasti laivoissa ja koneenrakennuksessa. Kongsbergin anturit tunnettiin aiemmin Autronica-tuotenimellä. Kongsbergin antureita ovat mm. lämpötila-, pakokaasu-, termistori- ja paineanturit.

Color Light AB, Ruotsi
Color Light laadukkaita -valonheittimiä käytetään pääosin laivoilla, mutta ne sopivat myös laajojen alueiden valaisemiseen maakohteissa kuten tehdasalueet ja satamat. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät niin modernit LED-pohjaiset kuin HID ja halogen valonheittimet. Tuotteisiin voidaan liittää IR tai UV toiminto.

European Safety Systems, E2S, Iso-Britannia
E2S on elektronisten ääni-, vilkku- ja yhdistelmähälyttimien tunnettu tuotemerkki. Tuotteet sopivat niin kaupalliseen kuin teolliseen käyttöön maalla ja merellä.  Autrosafe Oy on tuonut maahan tuotteita jo vuodesta 1995 lähtien. Tuotteille löytyy monipuoliset luokituslaitosten hyväksynnät kuten MED, Ex ja SIL sekä räjähdysvaaralliset ja kipinöimättömät tuotteet.

Pfannenberg GmbH, Saksa
Pfannenberg valmistaa elektronisia ääni-, vilkku- ja yhdistelmähälyttimiä normaaleihin ja  vaativiin kohteisiin pitkällä takuulla ja hyvällä pakkasensietokyvyllä. Pfannenbergin tuotteilla on laajasti eri luokituslaitosten sertifikaatteja kuten MED. Sireenejä ja salamavilkkuja on saatavilla myös Ex- tiloihin ATEX-hyväksyttyinä sekä SIL- versioina.

Wikrolux Oy, Suomi
Kotimaiset Wikroluxin turva- ja opasvalaistustuotteet saivat alkunsa akkuvarmennetuista laivojen turvavaloista. Nykyisin Wikrolux valmistaa monipuolista valikoimaa poistumisopasteita, turvavaloja ja yleisvalaisimia sekä maalle että merelle eri olosuhteisiin mm. Wikroled –tuotemerkillä.

Emergency Lighting Products Ltd (ELP), UK                                             ELP on tunnettu englantilainen turvavalaistustuotteiden eurooppalainen toimittaja. Valikoimiin kuuluvat myös vakio- ja yhdistelmävalaisimet (yleis/turvavalaisin). ELP on tunnettu hyvästä tuoteosaamisestaan ja -tuesta. Yritys on perustettu vuonna 1995 ja on siitä lähtien suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut laadukkaita turvavalaistustuotteita jotka sopivat erilaisiin käyttökohteisiin.

Airchime/Kahlenberg, USA
Kahlenberg valmistaa alkuaan kanadalaisella Airchime tuotemerkillä paineilmalla toimivia äänihälyttimiä USA:ssa. Autrosafe on ollut Airchimen paineilmatorvien edustajana Suomessa yli 12 vuotta.

HTS Hawke Transit Systems
Kaapeleiden läpivientilaipat.