Yritys

Turvallisuudesta tinkimättä

Autrosafe, AT-Marine Oy on vuonna 1995 perustettu täyden palvelun talo. Maahantuomme elektroniikkalaitteita ja -järjestelmiä, teemme suunnittelua, huoltoja ja asennuksia. Toimitamme myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä kytkentäkaappeja ja -koteloita sekä kaapelisarjoja.

Turvavalaistuksen lisäksi erikoisalaamme ovat laivojen palo-, kaasu- ja konehälytysjärjestelmät, laivojen dieselmottoreiden lämpötila- ja paineanturit, pyörivien koneenosien langattomat lämpötilanmittausjärjestelmät, laivojen komentosiltaratkaisut ja VDR-järjestelmät.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Mikkolassa. Autrosafe on kuulunut Copertura -konserniin vuodesta 2001 alkaen. Konsernin Dun & Bradstreet luottotietoluokitus on AAA. Autrosafe sulautui osaksi sisaryritystä AT-Marine Oy:tä 01.09.2017

Liiketoimintamme perustana on kokonaisvaltainen toiminta-ajatus; sen minkä myymme, pystymme myös suunnittelemaan, käyttöönottamaan ja huoltamaan sekä tarvittaessa myös asentamaan.

Laivojen palohälytysjärjestelmien toimittajana Autrosafe kehittää jatkuvasti osaamistaan. Olemme suunnitelleet, toimittaneet ja kokoonpanneet palohälytysjärjestelmiä matkustaja-,  rahti- ja sotalaivoihin.

Yhteistyössä Wikrolux Oy:n kanssa olemme toimittaneet useita kattavia osoitteellisia poistumistie- ja turvavalojärjestelmiä eri puolille Suomea. Keskuksemme tunnetaan tuotemerkillä Plansafe ja ne kootaan omissa tuotantotiloissamme.

Jatkuvan tuotekehitystyön ansiosta voimme tuottaa uusia ratkaisuja tai tehdä parannuksia olemassa oleviin tuotteisiimme. Tuotekehitysidea voi tulla suoraan asiakkailta tai lähteä omista kokemuksistamme.

luotettava kumppani web